Game Over

Slide1

Game Over

NIEUWE STANDAARD ONDERHOUD KUNST(GRAS)BANEN
Set en match voor AlgaVelan Nederland

Executive summery:

  • Nieuw middel op de markt
  • Innovatie Green Deal oplossing
  • succesvol
  • betaalbaar

 

Arnhem, 1 mei 2017 – AlgaVelan Nederland heeft een 100% natuurlijk middel ontwikkeld om algen en vervilting in de kunstvelden versnelt af te laten bereken tot zeer kleine water oplosbare deeltjes. Hierdoor bent u af van algen en vervuiling en is de waterdoorlaatbaarheid weer optimaal.

De oplossing is effectief, betaalbaar en zelf eenvoudig uit te voeren. Het middel maakt een einde aan chemische- en voor een groot deel machinaal reinigen wat respectievelijk slecht voor het milieu en kostbaar is. Afgelopen maart, op de beurs “Dag Van De Sportaccommodaties” hebben belangstellende kennis kunnen maken met MO5. MO5 bestaat uit 5 groepen micro-organismen, gisten, fototrope bacteriën en een specifieke bodemschimmel die speciaal geselecteerd zijn om de ongewenste ‘natuur’ in de mat te verteren. Zoals de natuur werkt, zo werkt onze oplossing.

Als sportaccommodatie start u met een onnatuurlijk, levenloos ‘stuk tapijt’ in de open natuur. Daar komt leven in. Afhankelijk van de omgeving heeft u meer of minder last van vervuiling in de mat. MO5 lost niet alleen het probleem op, het realiseert ook een constante kwaliteit.
Het buitenseizoen wordt nu probleemloos verlengd en wedstrijden hoeven niet meer te worden afgelast wegens de slechte conditie van de tennisbaan. Dit betekent dat uw vereniging optimaal inkomsten kan genereren.

In maart 2016 is er een proef gestart op het tennispark van tv Beekhuizen in samenwerking met Fieldturf Benelux BV.  Na 16 weken is er vastgesteld dat het behandelde deel weer in goede conditie was, daar waar het onbehandeld deel dit niet was.
AlgaVelan Nederland is specialist op het gebied van enzymatisch reinigen.  De test uitgevoerd met enzymen, die in de zelfde periode plaats vond op zowel hockey als tennisvelden heeft veel minder gebracht dan MO5. Met enzymen wint u de wedstrijd niet.

MO5 zorgt voor een continu schone ‘mat’ (zie schematische weergave).

No Comments

Post a Comment