Schoon dekzeil & Veilige Steigers

Gratis Dekzeilreiniger bij 10 liter AlgaVelan voor jachthavens

vrij van aanslag en algen.  

Graag sturen wij u een gratis fles toe bij bestelling van 10 liter AlgaVelan in de maand oktober.

Dekzeilreiniger reinigt niet alleen uw dekzeil maar ook landvasten en vallen.  Het reinigt beter dan de gangbare chemische middelen. Dekzeilreiniger bevat veel enzymen. Enzymen zijn betrokken bij vrijwel alle omzettingen van stoffen in de levende natuur. De reiniging is diep en langdurig. De enzymen in Dekzeilreiniger ‘knippen’ als schaartjes het vuil uiteen waardoor het loslaat.
De enzymen zelf breken vrij snel en volledig af in de natuur. Ze zijn onschadelijk. Graag sturen wij u een gratis fles toe bij bestelling van AlgaVelan. Inmiddels zijn er meer dan 40 jachthavens die gebruik maken van AlgaVelan.

 

voorna

VUL HET FORMULIER IN OP DE SITE

je naam én de naam van de jachthaven
je e-mail adres

onderwerp: Gratis DKAL

je bericht:

Graag ontvang ik een gratis fles dekzeilreiniger en bestel ik daarbij 10 liter AlgaVelan (€165,00 excl.Btw en transp.kosten)
Ik maak daarbij gebruik van het aanbod dat als AlgaVelan niet werkt ik het recht heb op 100% creditering.

Of stuur een e-mail met gegevens en “je bericht” tekst naar: info@algavelan.nl

“AlgaVelan coating”

AlgaVelan is een 100% natuurlijke coating voor op de steigers om de gladheid door algen en mossen tegen te gaan. Alle andere middelen die u eventueel zou kunnen gebruiken zijn niet toegestaan bij open water. Inmiddels zijn er meer dan 40 jachthavens in Noord-Oost Nederland AlgaVelan mogen leveren. De resultaten zijn goed. Het aanbrengen van het middel is makkelijk, geeft geen rotzooi en uw ‘steigers blijven heel. AlgaVelan is ondermeer goedgekeurd door ’t Wetterskip Frieslân.

Maak een einde aan het onder hogedruk reinigen van uw steigers en flonders. Wanneer AlgaVelan niet doet wat het beloofd te doen dan crediteren wij 100%!
Lees meer over AlgaVelan

advertentie_dzr
advertentie_av